سفارش تبلیغ
صبا ویژن
هرکه از آزارش ایمن باشی، به برادری با او رغبت کن [امام علی علیه السلام]
کربلا

موزه حضرت یکی از نقاط دیدنی حرم مطهر امام حسین (ع) است که می تواند ساعت ها زائران این حرم منور را به ژرفای تاریخ برده و با گوشه ای از آثار و ادوات تاریخی آشنا کند. موزه حضرت در حرم حضرت سیدالشهدا (ع) و در صحن باب القبله و در منتهی جنوب شرقی ان قرار دارد و صبحها از ساعت 9 تا 11 و عصرها از ساعت 13 تا 16 برروی علاقه مندان گشوده است.

 

alt

 

برای ورود به موزه باید از یک راه پله باریک و پر پیچ و خم عبور کرده تا به تالار اصلی موزه برسید.

در بدو ورود به موزه به محقظه ای که در آن مقداری تربت قبر شریف امام قرار دارد مواجه شده و سپس با در منقوش به آیات قرآن کریم که متعلق به 1372 هجری است برخورد خواهید کرد.

 

alt

 

آثاری نظیر سفالینه هایی که از محوطه صحن خارح شده، انواع شمشیر با قدمت متفاوت، انواع ظروف مسی، شمعدان، انواع خنجر، سپر، کاسه و ... از جمله آثاری است که در ادامه بازدید از موزه حضرت دیده می شود.

برروی یکی از شمشیرها آیه نصرو من الله وفتح النقریب حک شده که بسیار زیباست.

 

alt

 

alt

 

alt

 

آلات و ادوات عزای حسینی، سجاده هایی با نقوش و متن های متفاوت از جمله زیارت وارث، زیارت امام حسین (ع)، انواع کتاب قرآن دست نویس و قدیمی و انواع کاشی از دیگر آثارارائه شده در موزه حرم مطهر حضرت امام حسین (ع) که چشمان هر بینده ای را خیره می کند.
در بخش دیگر این موزه نیز منبری خاتم کاری شد مربوط به سال 1275 هجری و 1858 میلادی دیده می شود و صندوقی منسوب به حضرت فاطمه زهرا (س) دیده می شود که از روی صندوق اصلی در ترکیه ساخته شده است.
 
alt

 

 
alt

 

 
alt

 

 
alt

 

همچنین پرده قبر شریف حضرت امام حسین (ع) ساخته شده از پارچه و زینت یافته از آیات قرآن و نقشهای مختلف و نیز قطعه ای از پرده خانه خدا که منقش به آیات قرآن مریم است نیز در بخش پایانی این موزه به چشم می خورد.

این موزه طوری طراحی شده که بازدید کننده باید از یک طرف وارد و از طرف دیگر خارج شود و کلیه بخشهای آن را ببییند.

 

alt

 


alt
 

 

alt

 


کلمات کلیدی:


نوشته شده توسط اسماعیل اکبری 92/7/29:: 9:40 عصر     |     () نظر